Често задавани въпроси

BMW MOTORRAD ОНЛАЙН РЕЗЕРВАЦИЯ.

Намерете всички често задавани въпроси и запазете своя мотоциклет BMW онлайн. Като наприемр: Как става резервацията? Само за мен ли ще бъде запазен мотоциклета?

Често задавани въпроси

Моля, свържете се със съответното дилърство относно цената на мотора, който сте харесали.

Резервация с такса означава, запазване на мотоциклет в дилърство с намерение за неговата покупка. Таксата е необходима за запазване на превозното средство до окончателното приключване на сделката.
През това време никой друг ползвател на платформата не може да запази същия мотоциклет. След приключване на сделката превозното средство ще бъде свалено от платформата.
При приключване на сделката, резервационната такса ще бъде приспадната от финалното плащане или лизинговата сума. Ако сделка не бъде осъществена, сумата ще ви бъде възстановена.

Запитване сега означава запитване, което не е обвързано с покупка. Ако имате въпроси относно конкретен мотоциклет, може да използвате бутона „Запитване сега“ и да изпратите такова директно до дилърството. Нашите търговци ще разгледат въпросите ви и ще ви върнат отговори възможно най-скоро.

Да, вашият мотоциклет ще е същият, който виждате на изображението.

При избор на мотоциклет, кликнете на символа звездичка за да го добавите към Любими. Влезте в MyBMW и заключете избраните мотори.

Може да се свържете с нашия BMW Център за обслужване на клиенти. br /> Пълната информация за Центъра за обслужване ще намерите тук:  LINK

Информация относно нашата правна политика, може да намерите тук our BMW Motorrad Data Privacy or BMW Motorrad Legal Disclaimer.

Резервация и Плащане

 1. MyBMW Влизане или Регистрация
  След, като си изберете модел и кликнете на „Резервирай с такса“, влезте или се регистрирайте в MyBMW
 2. Лични данни
  Попълнете вашия личен или работен адрес the приемане на маркетинг комуникация
 3. Вашият мотоциклет
  Последна проверка на детайлите на мотоциклета, адрес за фактурата и приемане на условията
 4. Плащане
  Попълнете  детайлите за плащане и кликнете на „Резервиране с такса“

Да. При влизане в профила си, вие имате достъп до резервации, любими мотоциклети и лични данни.

За да влезете в резервация, която сте направили по-рано, моля следвайте следните стъпки:

 • Влезте в портала MyBMW чрез кликване на Влизане в горния ляв ъгъл на страницата
 • След като влезете, ще намерите вашите резервации в секцията „Резервации“ 

Може да смените личните си данни в MyBMW профила си, чрез секцията „смяна на лични данни“.

Относно информация касаеща фактурата, моля свържете се с дилърството.

Да, можете, като в този случай заплатената такса ще ви бъде възстановена. Ако желаете да анулирате резервацията си, моля свържете се със съответното дилърство.

Да, можете да следите статуса на поръчката си чрез секцията „Резервации“ в профила си в MyBMW.

Да, след като сте запазили мотоциклет, може да насрочите тестово каране от дилърството.

Да, ако желаете да запазите мотоциклет, ще трябва да заплатите резервационна такса. Нейният размер се определя от дилърството и зависи от конкретния мотоциклет. Ако запазите мотоциклет, тя ще се счита за депозит. Ако сделката не бъде осъществена, сумата ще ви бъде възстановена.

Таксата за резервация се определя от дилърството и зависи от конкретния мотоциклет. Ако запазите мотоциклет, тя ще се счита за депозит. Ако сделката не бъде осъществена, сумата ще ви бъде възстановена.

В момента онлайн резервациите могат да се заплащат чрез кредитна карта. 

 • В случай, че нямате достатъчен кредит.
 • Профилът ви е затворен.
 • Кредитната ви карта е изтекла.
 • Имате просрочена вноска.
 • Вашият профил е докладван.
   

Не, предварителното запазване не ви обвързва с покупка. То ще „блокира“ мотоциклета до сключване на договора за покупка. В случай, че размислите, се свържете с дилъра за анулиране на резервацията. След, като търговецът анулира регистрацията, таксата ще ви бъде възстановена.

Да, свържете се с дилърството за да канселирате резервацията. Парите от таксата ще ви бъдат възстановени, след което ще можете да запазите друг мотоциклет. За повече информация относно смяната на модел, свържете се с нашите търговци.

Da, в секцията „Лични данни“ на процеса на плащане, може да попълните данни както на физическо, така и на юридическо лице

В случай на канселиране на резервацията, сумата за таксата ще ви бъде възстановена.

 • Имате право да закриете резервацията си по всяко време, без да посочвате конкретна причина. В такъв случай, моля заявете своето желание ясно, за да можем да прекратим резервацията ви. Може да попълнитеsample withdrawal form или друг ясна декларация, която да изпратите на съответния дилър/търговец, чрез имейл. Името и адреса на дилъра ще получите по време на самата резервация. След като търговецът получи вашето съобщение, ще ви прати обратен мейл с потвърждение за прекратяване на вашата резервация.
 • За да се вместите в крайния срок за канселиране, желателно е да изпратите съобщението си за анулиране на резервацията преди да изтече дадения период.
 • Follow up
 • Дилърството ще ви възстанови заплатената такса за резервиране на мотоциклет веднага, след като прекрати резервацията ви. Възстановяването на средствата ще се извърши чрез същия метод използван от вас за заплащането на таксата при самата резервация, освен ако не направите друга уговорка с търговеца. В такъв случай на отказ, няма да ви бъдат начислявани допълнителни такси.