Онлайн
Резервация

Резервирайте вашия мотоциклет BMW онлайн.

Вашата мечта BMW Motorrad никога не е била по-близо. Изберете от широка гама от оферти и резервирайте своя мотоциклет изключително за вас онлайн, само с 3 лесни стъпки. Изберете желания модел, влезте в My BMW, въведете информацията за кредитната си карта и вземете мотоциклета си от вашия доверен представител.

Открийте своя мотоциклет-мечта.

Изберете от широка гама налични превозни средства. Изберете предпочитания от вас модел и тип, след това потвърдете бюджета си и прегледайте превозните средства, налични в близките представителства.

Регистрирайте се/влезте в My BMW.

След като изберете модел, моля, регистрирайте се или влезте в My BMW. Можете да направите това, като щракнете върху „Вход“ в горния ляв ъгъл на екрана или като щракнете върху „Резервирайте с такса“. My BMW ви дава общ преглед на вашите резервации, любимите ви и запазените ви търсения.

Резервирайте мотоциклет онлайн.

Резервирайте мотоциклета специално за вас, като използвате нашия удобен и лесен онлайн формуляр. Попълнете вашите лични или бизнес данни, приемете правилата и условията на търговеца, попълнете вашите данни за плащане и кликнете върху „Резервирайте с такса ".

Финализиране на офертата.

Изберете начин на финансиране.

Ние разполагаме с набор от пакети за финансиране на мотоциклети, които могат да бъдат пригодени към вашите индивидуални нужди и да отговарят на начина ви на живот. Изберете подходящия за вас план, подпишете финансовите документи и вземете ключовете си за вашия BMW Motorrad.